Skoči na vsebino

Kaj so puhasti balzami na osnovi loja slovenskega goveda ekološke reje?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Balzam iz stepenega loja slovenskega goveda ekološke reje je čudovit izdelek za nego kože, ki je koži podoben, lahek in nežen ter izboljša videz in občutek že z majhno dnevno količino.  Če bi želela opisati teksturo stepenega lojnega balzama, bi jo primerjala lahko s kremasto, žametno strukturo stepene smetane.

Lojev balzam na koži pusti svež in mehak občutek. Ni lepljiv, niti komedogen in se zlahka razmaže. Naša koža ga, zaradi podobne lastne sestave, takoj prepozna in globoko vpije. Je popolna naravna nega kože celotnega telesa.

Sestavine Fehu balzamov iz stepenega loja vključujejo goveji loj slovenskega eko goveda, pomešan z različnimi naravnimi rastlinskimi in esencialnimi olji. Tudi neodišavljen lojev balzam je na voljo za tiste, ki imajo odpor do vonjav ali imajo različne dermatološke težave in potrebujejo dodatno podporno nego.

Namesto konvencionalne nege kože, ki vsebuje naftne derivate, visoko procesirane rastlinske maščobe in semena, celo kemikalije, poskusite balzam iz loja in občutite razliko!

Pridruži se nam

Prejemaj ekskluzivne novice in obvestila o akcijah.

Ne pošiljamo vsiljene pošte!
Preberite o varovanju zasebnosti za več informacij.

Pridruži se nam

Prejemaj ekskluzivne novice in obvestila o akcijah.

Ne pošiljamo vsiljene pošte!
Preberite o varovanju zasebnosti za več informacij.